Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste voorbereidingen FlowerTrials in volle gang

Met nog een week te gaan tot de deuren op 11 juni openen, hebben bezoekers uit 70 landen zich reeds aangemeld voor de 20ste editie van FlowerTrials, het voornaamste event van het jaar in pot- en perkplantenveredeling.

Arthur Kramer van Schreurs Holland sluit zich dit jaar voor het eerst aan bij de groep van 59 FlowerTrials-exposanten: "We weten dat FlowerTrials een belangrijk evenement is om te exposeren. Wij zijn nu al enthousiast over de binnenkomende aanmeldingen en kijken ernaar uit om onze klanten te ontmoeten."

Nieuwe leden en locaties
FlowerTrials verwelkomt dit jaar twee nieuwe leden. Schreurs is een Nederlandse veredelaar die van oudsher actief was in snijgerbera's en rozen. Om aan de groeiende vraag van buitenplanten te voldoen, zal Schreurs zijn nieuwste veredeling in tuingerbera 'Sunshapers' tonen. Ondertussen heeft Kolster, die vorig jaar locatiegastheer was, zich aangesloten bij FlowerTrials om de eigen veredeling in tuinplanten te laten zien, waaronder hortensia's en het 'Magical Garden' assortiment. Beiden bedrijven zullen exposeren in de Midden Regio (Nederland).

Door locatieverandering zal Schneider Youngplants exposeren bij Schneider Westland in 's- Gravenzande, terwijl HiBreeding dit jaar te vinden is bij KP Holland.

FlowerTrials maakt het mogelijk om meerdere bedrijven te bekijken tijdens hetzelfde bezoek door haar leden in kleine groepen op één locatie te clusteren. Dit jaar tonen de 59 veredelaars hun assortiment op 30 locaties, een stabiel aantal dat de afgelopen 10 jaar in stand is gehouden.

Het programma en een overzicht van alle deelnemers vindt u op de website. Uw bezoek vooraf registreren kan hier.

Publicatiedatum: