Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daan Kuik, Jarini Dienstverlening

"Eén van de leukste aspecten van het ondernemen is het bedenken van snellere oplossingen"

Tholen - Bij Jarini Dienstverlening zijn vele werkzaamheden in het arbeidsproces van potplanten een dagelijkse bezigheid. De corebusiness voor eigenaar Daan Kuik blijft het machinaal oppotten van planten op locatie, maar ze zijn ook in te huren voor vele andere werkzaamheden, zoals het vullen van allerlei maten trays en bakken, het afstrooien van potplanten en het aanbrengen van een plantenpaspoort door middel van een print, sticker of etiket. Het overdraaien, uitzetten en opladen van potplanten en ook het inhoezen en mengen van deze potplanten is mogelijk, en tot slot ook het overrijden en uitzetten met een heftruck.

"Steeds vaker krijgen we de vraag van onze ''oppotklanten'' of wij niet meer voor elkaar kunnen betekenen en wij staan daar zeker voor open," vertelt Daan Kuik: "Eén van de leukste aspecten van het ondernemen is het bedenken van een snellere oplossing voor werkzaamheden waar wij een bijdrage in kunnen leveren. Inmiddels hebben we ca. 140 klanten waar we regelmatig tot vaak werkzaamheden voor mogen uitvoeren."

Op de facebookpagina is te zien wat voor projecten ze de afgelopen jaren zoal hebben uitgevoerd.

Ook kunnen klanten bij de verhuurafdeling Jarini Dienstverlening terecht voor het huren van o.a. transportbanden, snaarbochten, oppotmachines, bigbale schrapers en barkstrooiers.

Voor meer informatie:
Jarini Dienstverlening B.V.
Naaldwijkseweg 249 B
2691 PV 's-Gravenzande
0174-516668
[email protected]
www.jarinidienstverlening.nl