Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Terugblik op Smart Sleever Event

"We willen graag in contact komen met telers van andere planten"

Afgelopen dinsdag was kwekerij Vilosa de gastheer van het Smart Sleever Event, waar de speciaal voor kleine orders ontwikkelde inpakrobot werd gedemonstreerd. De 40 internationale kwekers die aanwezig waren, kregen een demonstratie van de innovatieve inpakrobot, die ontworpen is voor kleinere en flexibelere orders en geschikt is voor het verwerken van papieren hoezen.

Demonstratie en presentaties
Na de demonstratie van de Smart Sleever volgden twee presentaties. Arnoud Bolten belichtte de kracht en mogelijkheden van data, terwijl Wouter Verhoef een toekomstvisie presenteerde met de titel "Plants without Hands".

Innovatieve oplossing voor de toekomst
René van Dop, directeur/eigenaar van Vilosa: "Onze klanten vragen steeds meer naar kleinere en op maat gemaakte orders, die we tot nu toe handmatig verwerkten. Aangezien arbeid steeds schaarser en duurder wordt, hebben wij samen met onze collega's van KP-Holland, SV.CO en Bosman Van Zaal een robot ontwikkeld die deze uitdaging kan automatiseren. We willen de vraag naar flexibelere verpakkingen en orders ook in de toekomst op een verantwoorde wijze kunnen vervullen."

Samenwerken aan Innovatie
Wouter Verhoef van Bosman Van Zaal/Crea-tech: "Samenwerken met klanten aan innovaties is onze passie. Co-creatie met telers zorgt voor een zeer efficiënt ontwikkeltraject met direct zichtbaar resultaat in de praktijk. De huidige inpakrobot is ideaal voor planten tot 50 cm. We willen graag in contact komen met telers van andere planten zoals orchideeën, kruiden of sla om de robot verder te ontwikkelen voor andere soorten."

Voor meer informatie over de Smart Sleever kunt u contact opnemen met Wouter Verhoef van Bosman Van Zaal/Crea-tech via e-mail: [email protected] .

Publicatiedatum: