Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“Naast ervaring, advies en ontzorgen onderscheidend zijn met prestaties, lichttransmissie en diffusiteit”

Ervaren glasspecialist komt met nieuw glasmerk voor tuinbouw

Glascom International brengt een nieuw glasmerk op de markt: VitroBright. "Naast de prestaties van het glas willen wij ons onderscheiden door het advies aan telers, adviseurs en kassenbouwers. Het uiteindelijke doel is vanzelfsprekend, een zo hoog mogelijk rendement voor de teler," zegt Ramon Bruers.

Hij is sinds mei verantwoordelijk voor alle commerciƫle activiteiten van Glascom International. Dat bedrijf gaat het nieuwe glasmerk VitroBright exclusief leveren aan spelers in de wereldwijde glastuinbouwsector. "Het glas zal onderscheidend zijn door zijn prestaties op het gebied van lichttransmissie en diffusiteit."

Trends op tuinbouwglasmarkt
De hedendaagse trends op de tuinbouwglasmarkt worden gekenmerkt door een zo hoog mogelijke lichttransmissie en diffusiteit. Glascom International BV kan met VitroBright het totale pakket aanbieden, zoals diffuus glas in diverse varianten, met of zonder AR-coatings. Naast het vaste assortiment kunnen ook alle 'specialties' worden geleverd. De producten zijn voorzien van officiƫle testrapporten van de Wageningen University & Research.

Samenwerkingen en ervaring
"Dankzij exclusieve samenwerking met een aantal A-leveranciers kan de kwaliteit van VitroBright Glas gewaarborgd worden", zegt Ramon. "Iedere geselecteerde leverancier heeft zich bewezen op leverbetrouwbaarheid en heeft ervaring met het leveren van glas voor de tuinbouw. Hierdoor kan Glascom International aan alle voorwaarden, die gevraagd worden vanuit de tuinbouw, voldoen, zoals: toleranties, transportverpakkingen en leveringsvoorwaarden."

Voor het leveren van het nieuwe glasmerk wordt gebruik gemaakt van meerdere leveranciers. "Hierdoor kunnen we naast een breed assortiment met scherpe prijzen ook flexibiliteit en snelheid leveren." Daarnaast wordt er meer dan 45 jaar glaservaring ingezet voor het ontwikkelen van innovatieve types glas onder het merk VitroBright. "Hierbij kan gedacht worden aan een nog hogere lichttransmissie, energiebesparing of hogere diffusiteit."

Ontzorgen en steeds groter wordende projecten
Nieuwbouw kasprojecten worden wereldwijd steeds groter en kassenbouwers worden geacht (naast het turnkey opleveren van de kas) steeds verder mee te denken, bijvoorbeeld over de opbrengst per m2 en afzetmarkt. Glascom International is in staat de klanten te ontzorgen met alle gevraagde types glas. Ramon: "De totale kasprojecten worden steeds groter en uitgebreider. Daardoor willen we de klanten ontzorgen op het gebied van glas, zodat zij zich kunnen focussen op andere facetten. Ontzorgen ongeacht de grootte van het project is een van onze kernwaarden. Geen project is te groot en geen project is te klein."

Lokaal Chinees team
Naast een goed en betrouwbaar product wil Glascom International BV zich onderscheiden door het ontzorgen van de klant. Belangrijk hierbij is dicht bij de leverancier aanwezig zijn en het lokaal goed organiseren van transport en exportdocumentatie. "Door middel van een lokaal Chinees team en goede partners kunnen we dit proces beter managen."

Voor meer informatie:
Ramon Bruers
Glascom International BV
Tel: +31 6 3456 3210
[email protected]
www.glascominternational.com

Publicatiedatum: