Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
170.000 euro voor goede doelen

Terugblik op Westlands boksgala: "Alle boksers gingen de ring in om te winnen"

Westlandse ondernemers gingen op 18 mei de boksring in voor goede doelen. Er werd meer dan €170.000,00 opgehaald voor goede doelen. De avond werd georganiseerd door Roy Wensveen, John Dupuis, Tony Kleij en Ferry van den Berg.

De wedstrijd werd gehouden in de oude veiling in Poeldijk en werd bezocht door 600 bezoekers. De wedstrijd werd ook live uitgezonden op de regio-omroep WOS. Daar waren meer dan 8.000 bezoekers die de wedstrijden volgden.

Training
Jordy van den Berg, directeur bij JB Groep uit Honselersdijk, deed ook mee. In de derde ronde ging zijn tegenstander tegen de grond. Ferry van den Berg was met Tony Kleij verantwoordelijk voor de trainingen. Ferry: "We waren trots op de selectie. Iedereen heeft hard getraind tot soms wel zeven dagen in de week gedurende acht maanden. Ik zag de selectie van week tot week groeien. Wat een kanjers allemaal. Zelf trainde ik ook twee keer per week mee en nog eens twee keer per week samen met Jordy op de zaak. Alle boksers gingen de ring in om te winnen."

Na de wedstrijden was er een afterparty waar alle boksers met elkaar een drankje dronken.

Voor meer informatie:
JB Group
Veilingweg 27B
2675 BR Honselersdijk
Tel: 0174-287763
[email protected]
www.jbgroep.nl

Publicatiedatum: