Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Lemkes en de Ronald Moerings Foundation zetten Antoni van Leeuwenhoek in het groen

Royal Lemkes en de Ronald Moerings Foundation (RMF) slaan de handen ineen om een groene oase te realiseren in en rondom het Antoni van Leeuwenhoek (AvL), een in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam. Samen zetten partijen zich in voor de vergroening van de centrale hal en buitentuinen.

Groen in de zorgomgeving biedt voordelen in relatie tot het herstel en welbevinden van pati├źnten en bezoekers. In de centrale hal en buitentuinen komen mensen samen, wachten ze op behandelingen en vinden ze momenten van rust en herstel. Tevens zijn het ontmoetingsplaatsen voor medische professionals, onderzoekers en het ziekenhuispersoneel.

Royal Lemkes en de Ronald Moerings Foundation gaan een meerjarige samenwerking met het AvL aan. Als symbolische start van deze samenwerking zijn alle ontvangstbalies binnen het AvL voorzien van orchidee├źn van Opti-flor, die zichzelf van water voorzien via Aquo-easy orchid watering, en de buitentuinen met lavendel van Van der Salm.

Voor meer informatie:
Royal Lemkes
https://royallemkes.nl

Publicatiedatum: