Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stichting ANDERS Amstelland deelt 'Groene Boost' uit aan 125 kwetsbare gezinnen voor Wereld Plantendag

Ter ere van Wereld Plantendag op zaterdag 18 mei deelt Stichting ANDERS Amstelland een 'Groene Boost' uit aan 125 kwetsbare gezinnen in de regio. Deze gezinnen ontvangen een pakket Air So Pure- en buitenplanten om hun woning en balkon of tuin te vergroenen, een luxe die voor velen niet vanzelfsprekend is. Door deze actie brengt ANDERS Amstelland een stukje natuur in huis bij mensen die dit goed kunnen gebruiken, omdat zij bijvoorbeeld onder bewind staan, klant zijn bij de voedselbank of in de bijstandsuitkering zitten.

V.l.n.r.: Koen Persoon (Stichting ANDERS), Ronald van Schie (Air So Pure), Gerben de Vries (Historische Tuin) en Gerdie Kaagman (Stichting ANDERS)

De 'Groene Boost' actie is mogelijk gemaakt door de steun van Dutch Flower Foundation en diverse kwekers, waaronder Air So Pure, Quakelplant, Van der Voort potplanten en de Historische Tuin Aalsmeer. Hun bijdrage heeft ervoor gezorgd dat ANDERS Amstelland dit initiatief kon realiseren en kwetsbare gezinnen kon verrassen met een prachtig pakket aan kamerplanten. De pakketten zijn overhandigd aan de Voedselbank Aalsmeer & Uithoorn en Vluchtelingenwerk Amstelveen & Uithoorn. Zij zorgen ervoor dat de planten bij hun cliƫnten thuis komen.

Ontvangstname Vluchtenlingenwerk Amstelveen

"We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van Dutch Flower Foundation, de kwekers van Air So Pure en de Historische Tuin," zegt Koen Persoon, regioleider van Stichting ANDERS Amstelland. "Dankzij hun bijdrage kunnen we deze kwetsbare gezinnen een 'Groene Boost' geven. Uit ervaring weten we dat dit de enige planten in huis kunnen zijn bij onze doelgroep. Hiermee maken we het verschil tussen een huis en een thuis!" Stichting ANDERS Amstelland kijkt ernaar uit om deze gezinnen te verrassen en hen te laten genieten van de positieve effecten van groen in en om het huis."

Voor meer informatie:
Stichting ANDERS Amstelland
www.stichtinganders.nl/amstelland

Air So Pure
www.airsopure.nl

Publicatiedatum: