Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meer dan 2500 boeren en tuinders laten zien wat zij voor ons allemaal doen

Boeren en tuinders lanceren massale publieksactie

Boeren en tuinders lanceren vandaag een massale publieksactie. Zij laten daarmee zien wat zij voor Nederland betekenen. Door het hele land worden op boerenbedrijven meer dan 2500 spandoeken opgehangen. Op de spandoeken laten boeren en tuinders de producten zien die zij allemaal maken. De eerste spandoeken worden vandaag overhandigd aan gedeputeerde(n) in de negen provincies waar LTO Noord actief is.


De spandoeken zijn massaal besteld in alle negen provincies waar LTO Noord actief is

"Boeren en tuinders beleven onzekere tijden. Dat is enorm pijnlijk. Vaak laten we deze pijn ook zien. Dit keer kiezen wij heel bewust voor een positieve campagne. Het gaat niet over de problemen waar wij mee te maken hebben. Maar we laten nu juist zien wat wij ondanks al deze problemen nog steeds betekenen voor Nederland. Of het nu gaat om verse melk, lekker patat of gezonde aardbeien. Dat komt allemaal van boeren en tuinders", vertelt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins.


Kaartje van adressen alwaar een spandoek besteld/geleverd is

Spandoeken
Er zijn in totaal 2609 spandoeken door leden en niet-leden van LTO Noord besteld. Op de kaart is te zien waar de spandoeken ongeveer hangen. Er zijn 21 verschillende spandoeken met 21 verschillende jonge boeren en tuinders. Daarnaast zijn er ook reclame-uitingen op verschillende plekken in het land. Stuk voor stuk laten deze jonge boeren en tuinders zien welke producten er in de land- en tuinbouw gemaakt worden. Eén van hen is Lieke Kregel, het gezicht van de spandoek met verse melk. 'Wij zijn trots op de producten die er mede dankzij ons zijn. Daarom staan we ook op de spandoeken. Hiermee ziet Nederland de toegevoegde waarde van de boerderijen waar zij lopen, fietsen of rijden', zegt Lieke Kregel.


Een paar voorbeelden

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum: