Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
William van der Burg

Willburg Projecten presenteert nieuwe stek/plantsorteermachine

Tholen - "Wij hebben een standaard assortiment aan machines. Daarnaast staan wij altijd open voor het realiseren van klantspecifieke aanpassingen en/of speciale machines," vertelt William van der Burg van Willburg Projecten.

Hij wijst op een nieuwe stek/plantsorteermachine, waarin innovatieve camera's en dito software met elkaar gecombineerd worden. "Toen de klant zich meldde zijn we op onderzoek uitgegaan. Nu zijn we er ongeveer twee jaar mee bezig en hebben we ├ęcht een degelijk product in handen. We hebben dan ook al diverse vergelijkbare sorteerbandsystemen met fotokast in de markt gezet".

De camerakasten kunnen op van alles en nog wat selecteren. Volume, hoogte, 3D, rijpheid, aantal knoppen, etc. De camera's die Willburg gebruikt komen van oorsprong uit de auto-industrie om mankementen aan onderdelen op te sporen. Dankzij een goede connectie in dat wereldje kan Willburg deze relatief goedkoop aanbieden en is bovendien service bij reparatie of een eventueel vervangend exemplaar zo geregeld.

Het nieuwe systeem biedt ook de gebruiker veel voordelen, vervolgt William. "Het is erg flexibel en gebruiksvriendelijk doordat je in de user interface zelf dingen kan toevoegen. Zo kun je makkelijk wisselen tussen verschillende producten of sorteringen, of eventueel zelfs extra sorteerlijnen toevoegen."

Groot voordeel is tot slot dat Willburg alle kennis en kunde zelf in huis heeft. Zowel de software als de hardware wordt zelf ontwikkeld en gebouwd. "Hierdoor kunnen wij erg snel schakelen. Voor ons klanten is dat een groot voordeel, omdat het werk op de tuin doorgaans altijd door moet kunnen gaan."

Voor meer informatie:
Willburg Machinebouw BV
Gieterij 51
2211 WC Noordwijkerhout
T: +31 (0)252 74 50 29
www.willburgprojecten.nl