Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paardekooper Group wordt distributeur van Bioglitter-producten van Sigmund Lindner

Paardekooper gaat vanaf heden de Bioglitter-producten van Sigmund Lindner, een pionier in milieuvriendelijke glitterproducten, in de markt zetten. Deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar (in pakken van 20 kg en 1 kg en in potjes van 150 g), waardoor ze snel en gemakkelijk beschikbaar zijn voor klanten die op zoek zijn naar duurzame alternatieven voor hun planten en bloemen.

"Ons partnerschap met Sigmund Lindner onderstreept ons streven om onze klanten de meest geavanceerde en duurzame producten aan te bieden die in de markt verkrijgbaar zijn," aldus Marc Reick, inkoopmanager bij de horti divisie van Paardekooper. "Door Sigmund Lindners Bioglitter producten aan te bieden, stellen we telers en bloemisten in staat om met milieuvriendelijke alternatieven te werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of prestaties."

De Bioglitter-producten van het bedrijf die via Paardekooper worden geleverd voldoen aan verordening EU2023/2055 betreffende microplastics. In hun ontwerpen maakt Sigmund Lindner gebruik van natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen en bieden zo een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele glitters.

"We zijn heel blij met ons partnerschap met Paardekooper voor levering van onze Bioglitter-producten aan de sierteeltsector," zegt Stephen Cotton, verkoopmanager Glitter bij Sigmund Lindner. "Samen zorgen we voor een radicale verandering in de manier waarop telers en bloemisten gebruikmaken van glitters en bieden wij een duurzame oplossing die in overeenstemming is met hun milieuwaarden."

Kijk voor meer informatie over Bioglitter-producten van Sigmund Lindner op www.bioglitter.com

Voor meer informatie:
Paardekooper
www.paardekooper.nl

Publicatiedatum: