Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas Dekker Glascultures tegen de vlakte, nieuwe 5ha chrysantenkas Van Paassen op de planning

Op dit moment wordt de kas van de onlangs gestopte tomatenkweker Frank Dekker gedemonteerd door Mustang Demolition. De grond is gekocht door de buurman, chrysantenkwekers Fred en Jan Paassen, en volgende week gaan de mannen naar de notaris.

Beeld genomen uit een post van Mustang Demolition op LinkedIn

Van Paassen is voornemens op de kavel volgend jaar een nieuwe kas te gaan bouwen van dezelfde omvang (5 ha). De kwekers kochten enige jaren geleden al de andere helft van Dekker en deden toen precies hetzelfde: de oude kas werd gedemonteerd en een nieuwe verscheen (we kwamen toen een keer een kijkje nemen).

Stip op de horizon: eind volgend jaar bloemen, zo laat Fred desgevraagd weten. In de komende maanden kan met compost en het zaaien van wat grassen de bodem lekker gemaakt worden. De verwerkingshals en kantoren aan de voorkant blijven inclusief gewoon staan, wel komt er vermoedelijk een extra WKK en wacht de toeleveranciers t.z.t. nog een puzzeltje e.e.a. goed aan elkaar te knopen.