Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Natural Bulbs steelt de show op Keukenhof

"Bezoekers kijken vol bewondering naar de wilde bloemenzee"

Sinds 21 maart staan vele bloemen weer in volle bloei in de Keukenhof. Dit jaar ook met biologische bloembollen van Natural Bulbs die het park opfleuren. De biologische bollen zijn een wat later bloeiende soort, wat ervoor zorgt dat ze nu nog in bloei staan.

"Bezoekers staan altijd vol bewondering te kijken," vertelt Robert Heemskerk van Natural Bulbs. "Ze hebben toch een bepaald beeld dat de Keukenhof vooral heel strak is. Het natuurlijke gedeelte met wilde bloemen in een glooiend landschap zorgt dan toch voor verbaasde en enthousiaste reacties." Niet alleen van bezoekers krijgt Heemskerk positieve reacties, ook kwekers zijn enthousiast bij het zien van de wilde bloemenzee.

De Keukenhof is nog te bezoeken tot en met 12 mei. De bio-bollen van Natural Bulbs zijn te vinden naast de bamboe loopvlonders in het bos aan de zuidkant van het park.

Voor meer informatie:
Natural Bulbs
Noorderlaan 26
2182 GZ Hillegom
0235 477900
[email protected]
www.naturalbulbs.nl

Publicatiedatum: