Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met The Pollinators

Bloomon heeft voor het vijfde jaar een 100% biologisch boeket

Bloomon viert de vijfde verjaardag van haar boeket dat volledig bestaat uit biologische Skal-gecertificeerde bloemen van Nederlandse bodem. Het boeket is vanaf vandaag te koop. Het boeket is volgens bloomon gevuld met de beste veld- en korenbloemen uit Nederland, in frisse kleuren van het seizoen. Het design is met veel zorg samengesteld door bloemstylisten en heeft een speelse, luchtige stijl. Korenbloemen op verschillende hoogtes zorgen voor een speels effect.

Sibbe Krol, Director of Sustainability bij bloomon, vertelt: "We zijn trots dat we nu voor het vijfde jaar op rij biologische boeketten aanbieden in onze shop. Het creëren van gezonde bloemen zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen kost een kweker veel tijd en energie. Samen met onze kwekers werken we toe naar een groter aanbod van biologische bloemen zodat we hier steeds meer mensen mee kunnen laten kennismaken."

Europees biologisch keurmerk
Bloomon omschrijft het 100% biologische boeket als 'een echte limited edition en daarmee een bijzonder cadeau van de natuur'. Bloomon is de allereerste online bloemist in Nederland en België die het Europees biologisch keurmerk op een boeket mag zetten.

Bloomon x The Pollinators
Speciaal voor dit boeket werkt bloomon samen met stichting The Pollinators. The Pollinators zetten zich in voor het welzijn van bestuivende insecten. Dat is hard nodig, want in ons landschap hebben bestuivers zoals wilde bijen, hommels en vlinders het zwaar. Juist deze kleine insecten zijn zo belangrijk voor gezonde ecosystemen. Van elke aankoop van het 100% biologische boeket doneert bloomon 2 euro aan The Pollinators.

Het 100% biologische boeket is voor € 26,95 verkrijgbaar in de floral shop van bloomon.

Voor meer informatie:
bloomon
Helmholtzstraat 61E
1098 LE Amsterdam
06 13862995
[email protected]
www.bloomon.nl

Publicatiedatum: