Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 8 juli:

Online studiebijeenkomst over natuurlijke plaagonderdrukking in de biologische sierteelt

Wil je meer weten over natuurlijke plaagonderdrukking in de (biologische) sierteelt? Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar van aanstaande maandag. Natuurlijke vijanden zoals sluipwespen en roofmijten kunnen een belangrijke rol spelen bij het beheersbaar houden van ziekten en plagen in de biologische sierteelt. Maar wat kun je als sierteler doen om de aanwezigheid van deze nuttige beestjes op je bedrijf te bevorderen? En hoe kom je erachter wie wat eet?

Deze twee sprekers gaan je hier alles over vertellen:

  • Felix Bianchi is onderzoeker aan de WUR en gespecialiseerd in de ecologie van landbouwsystemen. Hij onderzoekt hoe interacties tussen plaaginsecten en natuurlijke vijanden worden beïnvloed door beheer en het omliggende landschap. Hij zal deze kennis vertalen naar de praktijk van de biologische sierteelt.
  • Hans van Hage van biologische rozenkwekerij de Bierkreek heeft zich de afgelopen 25 jaar verdiept in de interactie tussen plaaginsecten en hun natuurlijke vijanden. Hij zal vanuit zijn rijke praktijkervaring iets vertellen over het nut van de bladluis.

Tijdstip Webinar: maandag 8 juli van 19.30 tot 20.30 uur

Klik hier om je aan te melden.

© Musat Christian | Dreamstime.com

Publicatiedatum: