Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Kom in de Kas brengt € 6.980 op voor Leger des Heils Emmeloord

De veiling van alle producten uit de Kom in de Kas productpresentatie van de gezamenlijke telers in de Noordoostpolder bracht zaterdag maar liefst € 6.980 op. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het Leger des Heils in Emmeloord. Het leger des Heils geeft zorg aan mensen die dat nodig hebben in de vorm van onderdak, kleding, eten en heeft een maatschappelijke functie. Het geld wordt voornamelijk besteed aan de inrichting van de buurthuiskamer.


Corrie van de Greijn van Leger des Heils Emmeloord neemt de cheque in ontvangst van voorzitter Kom in de Kas Noordoostpolder Dirk van Diepen

Dirk van Diepen, voorzitter van Kom in de Kas Noordoostpolder overhandigde na de veiling de cheque aan Corrie van Greijn van het Leger des Heils Emmeloord. Ze was er stil van. "Zo ongelooflijk dankbaar voor het prachtige bedrag. We kunnen daarvoor onder andere nieuwe computers en een printer voor onze gasten in de inloop aanschaffen. Dank voor iedereen die mee heeft geboden op de veiling."

Zes bedrijven in Luttelgeest openden hun deuren tijdens Kom in de Kas Noordoostpolder om al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft te laten zien aan het publiek. Samen ontvingen zij ruim 6.500 bezoekers, die allemaal met een blij gezicht weer naar buiten gingen.

Voor de Kom in de Kas productpresentatie stelden alle tuinders uit de Noordoostpolder hun producten, zoals planten, bloemen, aardbeien, paprika's en kruiden beschikbaar. Deze producten werden na afloop van het evenement geveild voor het Leger des Heils Emmeloord. Bijna 150 bezoekers aan de veiling boden mee op de producten.

bron: Kom in de Kas

Publicatiedatum: