Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Historische Tuin organiseert Hortensia Bustour langs drie kwekerijen

In het kader van dit themajaar organiseert museum Historische Tuin Aalsmeer op zaterdag 20 april een exclusieve Hortensia Bustour. Met een historische bus van Maarse & Kroon wordt een bezoek gebracht aan drie hortensiakwekerijen in de regio Aalsmeer.

Maarse & Kroon bus
Het vervoer vindt plaats met een oude Leyland-Verheul bus (bouwjaar 1960) van Maarse & Kroon, die tegenwoordig in bezit is van de Stichting Veteraan Autobussen. Een ritje in deze klassieker is een ervaring op zich. Begeleiding vindt plaats door een gids van museum Historische Tuin, die onderweg meer vertelt over de hortensia.

Het museum aan het Praamplein is het start- en eindpunt van de Hortensia Bustour. Vertrek is zaterdag 20 april om 10.00 uur. Na een bezoek aan de drie kwekerijen met verschillende specialisaties komt de bus omstreeks 13.45 uur weer terug bij de Historische Tuin. Hierna kan er nog een bezoek worden gebracht aan het tuinbouwmuseum, waar dit jaar onder meer 200 hortensiasoorten zijn aangeplant.

Klik hier voor meer informatie & tickets

Publicatiedatum: