Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27 t/m 29 maart 2024

Ruim 30 kwekers present op Home & Garden Fair bij Vireõ

Op 27, 28 en 29 maart is de professionele vakhandel weer van harte welkom op de jaarlijkse Home & Garden Fair. Tientallen kwekers presenteren op deze beurs hun mooiste terras-, tuin- én kamerplanten voor het komende seizoen.

"We kijken allemaal weer uit naar het voorjaar. Naar zonnige weer. Én naar het voorjaarsproef maken van ons huis, de tuin en het balkon. Mooie planten horen daar uiteraard ook bij", weet Pieter Middelkoop, eventmanager bij Vireõ. "Op de Home & Garden Fair kunnen bezoekers rekenen op de mooiste planten voor het komende seizoen, gepresenteerd door tientallen topkwekers."

Wil je de beurs bezoeken? Laat dan even weten dat je komt. Een hapje en drankje staan weer klaar, de beurs is te bezoeken van 7 tot 16 uur en vindt zoals gebruikelijk plaats aan de Hoofdweg 13 in De Kwakel.

Wie meer informatie wil kan contact opnemen met Pieter Middelkoop van Vireõ (06-12995575). Kijk voor de deelnemende kwekers op www.vireo.nl.

Publicatiedatum: