Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wageningen, 30 mei

Voorjaarsbijeenkomst KNPV in teken klimaatverandering en plantenziekten

Wat zijn de gevolgen van klimaatverandering voor ziekten en plagen bij planten? Deze vraag staat donderdagmiddag 30 mei centraal tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de Koninklijke Nederlandse Plantenziektekundige Vereniging (KNPV). Meer informatie over sprekers, programma en de mogelijkheid om u aan te melden is te vinden op de website.

Uitreiking KNPV-prijs
Ook wordt op 30 mei de winnaar bekendgemaakt van de KNPV-prijs 2024. Deze prijs wordt tijdens de bijeenkomst voor de 7e keer uitgereikt aan een persoon die een bijzondere bijdrage heeft geleverd op het gebied van plantgezondheid in Nederland.

Een deskundige jury beoordeelt momenteel de voorgedragen kandidaten. De prijs omvat een aandenken en een geldbedrag van €3000,- en de winnaar zal na de uitreiking een lezing houden op de bijeenkomst te Wageningen. Klik hier voor meer informatie over de jury en KNPV-prijs.

Publicatiedatum: