Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telerscoöperatie Growers United wordt gouden partner Varend Corso

Growers United, coƶperatie van groentetelers, heeft zich als gouden partner verbonden aan de 25e editie van het Varend Corso. Growers United vertegenwoordigt 38 teeltbedrijven van Prominent tomaten, Purple Pride aubergines, Green Diamonds komkommers, SweetPoint puntpaprika's en PapriCo blokpaprika's. Vanuit de Westlandse kassen gaan hun gezonde producten de hele wereld over. Tijdens het corsoweekend zijn deze producten dan ook te zien op de boten en te proeven aan de waterkant.

"Als Growers United laten we graag zien dat we trots zijn op onze producten, onze telers en de tuinbouwsector. Daarom pakken we dit jaar goed uit tijdens het Varend Corso", vertelt algemeen directeur Kees de Kat. "We produceren de meest duurzame en gezonde vruchtgroenten van de wereld en daar mag iedereen van meegenieten."


Varend Corso Westland / Arnaud Roelofsz

Corso stapt over op partnerships
Vanaf deze editie spreekt het Varend Corso niet meer over sponsoren maar partners. "We zien dat steeds meer bedrijven behoefte hebben aan een waardevolle samenwerking. Daarom kijken we waar we als het grootste evenement waarde kunnen toevoegen voor het bedrijfsleven," vertelt woordvoerder Sander Nieuwenhuizen.

Naast Growers United is de diamanten partner dit jaar Koppert Cress. De andere gouden partners dit jaar zijn Shell en Royal Flora Holland. Gouden mediapartners zijn WOS en Rodi West Media. Zilveren partners zijn Nature's Pride, Van der Valk Horti Systems, Dutch Flower Group, Reddingsbrigade, Cool Control en Trefzeker. Bronzen partner is Buitelaar Metaal. Daarnaast is er een actieve club van 1000, productpartners en vrienden die het corso een warm hart toedragen. Daarnaast ontvangt het corso dit jaar subsidie van de gemeenten Westland, Delft, Midden-Delfland en Maassluis. Ook Fonds 1818, Arie Kuipers Fonds, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en Stichting Loswal 'De Bonnen' dragen bij.


Varend Corso Westland / Arnaud Roelofsz

Voor meer informatie:
Varend Corso
[email protected]
www.varendcorso.nl

Publicatiedatum: