Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deense kwekers positief over komend seizoen, maar weer blijft onzekere factor

De Flora Dania Trade Fair is de plek waar Deense kwekers van sierplanten vier keer per jaar hun seizoensproducten tentoonstellen. Het evenement vond vorige week van 13 tot 15 maart plaats. Zowel exposanten als verkoopadviseurs waren positief over het komende seizoen. Het weer blijft echter wel een onzekere factor voor de verkoop in de komende drie maanden.

"Wanneer de zon gaat schijnen gaan consumenten in hun tuin werken waardoor de verkopen stijgt", vertellen verschillende exposanten. "De komende weken zijn belangrijk voor de totale omzet van het jaar. Zowel kwekers als verkoopadviseurs hopen op iets meer zonneschijn dan in februari."

De Flora Dania Lentefair is een tweedaagse beurs. Dit keer waren er meer dan 54 bedrijven die hun producten tentoonstelden. Het algemene thema van de beurs was lente. Op verschillende plaatsen op de beurs werd gedemonstreerd hoe men meubilair met planten kan decoreren.

Er waren in totaal 565 bezoekers op de Lentehandelsbeurs dit jaar. Een derde van deze bezoekers waren professionele kopers uit voornamelijk Denemarken, Zweden, Noorwegen en Nederland. Er waren ook bezoekers uit andere landen zoals Belgiƫ en Vietnam.

Volgende beurs in juni
De volgende Deens beurs Flora Dania Trade Fair 2024 vindt plaats op 4 juni. De herfsteditie vindt plaats van week 33 van 14-15 augustus en in de winter in week op 23 oktober.

Hier is het mogelijk om kosteloos te registreren.

Voor meer informatie:
Floradania
Tel.: +45 6592 6266
marketing@floradania.dk
floradania.dk

Publicatiedatum: