Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

King Charles lll Tulipa in bloei in Keukenhof en bij Longmeadow en Monty Don

Dit najaar heeft H.E. Joanna Roper, ambassadeur van het Verenigd Koninkrijk in Nederland, samen met Keukenhof-directeur Sandra Bechtholt en tuinman Patrick van Dijk de tulipa King Charles lll geplant. In het voorjaar komt deze goudgele tulp tot bloei.

Maar niet alleen in Keukenhof, ook in het Verenigd Koninkrijk zal tulipa King Charles lll tot bloei komen.Via de Nederlandse Ambassade in Londen werden de bijzondere tulpenbollen doorgestuurd naar Herefordshire. Hier zijn de King Charles III tulpenbollen in de tuinen van Longmeadow, van Monty Don en BBC Gardener’s World, geplant.

Roper: "Tulpen zijn misschien wel het bekendste symbool van Nederland en het vernoemen van deze tulp naar Zijne Majesteit Koning Charles III is een prachtig symbool van de nauwe band tussen het VK en Nederland. Ik kijk ernaar uit de tulp in bloei te zien, zowel in mijn eigen tuin als in het wereldberoemde Keukenhof’."

bron: Keukenhof

Publicatiedatum: