OK Plant heeft recentelijk een marktonderzoek laten uitvoeren naar hun Kolibri Bouquet, een orchideeënboeket met waterreservoir. Dit onderzoek bevestigt dat het concept voldoet aan de marktvraag en koopbereidheid bij de consument.

In het najaar van 2023 heeft OK Plant in samenwerking met Royal FloraHolland een consumentenonderzoek uitgevoerd onder plantenkopers in Nederland en Frankrijk, variërend in leeftijd van 25 tot 75 jaar. Nadia Olsthoorn, marketeer bij OK Plant: "Bij OK Plant hechten we waarde aan het uitvoeren van dit onderzoek, omdat het ons inzicht heeft gegeven in de mening van onafhankelijke consumenten. Daarnaast voeren wij continu onderzoeken uit onder onze bestaande klanten, en hun klanten. We gebruiken alle informatie om onze bestaande producten aan te scherpen."

Easy care
Kolibri Bouquet is een orchideeën- en plantenmix in een luxe schaal, die is uitgerust met een waterreservoir en watergeeflonten. Dit systeem biedt planten de juiste hoeveelheid water en vermindert de noodzaak voor consumenten om frequent water te geven. De resultaten van het marktonderzoek bevestigen dat consumenten in zowel Nederland als Frankrijk positief reageren op Kolibri Bouquet, waarmee gemak en lang-genieten als belangrijke overwegingen worden genoemd. Bovendien sluiten de verschillende Kolibri Bouquet uitvoeringen aan bij de actuele interieurtrends.

Het volledige onderzoeksrapport wordt op verzoek gepresenteerd door de marketingafdeling van OK Plant.

Voor meer informatie:
OK Plant
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
www.okplant.nl