Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OK Plant voert marktonderzoek uit voor Kolibri Bouquet

OK Plant heeft recentelijk een marktonderzoek laten uitvoeren naar hun Kolibri Bouquet, een orchideeënboeket met waterreservoir. Dit onderzoek bevestigt dat het concept voldoet aan de marktvraag en koopbereidheid bij de consument.

In het najaar van 2023 heeft OK Plant in samenwerking met Royal FloraHolland een consumentenonderzoek uitgevoerd onder plantenkopers in Nederland en Frankrijk, variërend in leeftijd van 25 tot 75 jaar. Nadia Olsthoorn, marketeer bij OK Plant: "Bij OK Plant hechten we waarde aan het uitvoeren van dit onderzoek, omdat het ons inzicht heeft gegeven in de mening van onafhankelijke consumenten. Daarnaast voeren wij continu onderzoeken uit onder onze bestaande klanten, en hun klanten. We gebruiken alle informatie om onze bestaande producten aan te scherpen."

Easy care
Kolibri Bouquet is een orchideeën- en plantenmix in een luxe schaal, die is uitgerust met een waterreservoir en watergeeflonten. Dit systeem biedt planten de juiste hoeveelheid water en vermindert de noodzaak voor consumenten om frequent water te geven. De resultaten van het marktonderzoek bevestigen dat consumenten in zowel Nederland als Frankrijk positief reageren op Kolibri Bouquet, waarmee gemak en lang-genieten als belangrijke overwegingen worden genoemd. Bovendien sluiten de verschillende Kolibri Bouquet uitvoeringen aan bij de actuele interieurtrends.

Het volledige onderzoeksrapport wordt op verzoek gepresenteerd door de marketingafdeling van OK Plant.

Voor meer informatie:
OK Plant
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
www.okplant.nl

Publicatiedatum: