Gratis lichtplan Climalux

Climalux uit Hoek van Holland, een ontwikkelaar van full-led groeilichtsystemen voor de tuinbouw, heeft een beknopte vragenlijst samengesteld. Het bedrijf laat weten dat daarmee de lichtbehoefte van een teelt in een bepaalde kas inzichtelijk gemaakt worden.

Het formulier wordt vanaf heden digitaal aangeboden via de website van Climalux. Na invulling en toezending krijgt de verzender inzicht in het meest optimale full-led groeilichtsysteem voor zijn teelt in zijn kas. Het uitgewerkte lichtplan geeft een gedetailleerd overzicht van de lichtintensiteit en lichtgelijkmatigheid, de twee elementen die bepalend zijn voor de effectiviteit van het groeilichtsysteem.

Het effect hiervan op het gewas, de eventuele meeropbrengsten door b.v. lagere productiekosten, reducering van remstoffen en gewasbeschermingsmiddelen en lagere CO2 belasting zullen per situatie verschillen. Op basis van de ingediende gegevens, wordt ook een kostenindicatie samengesteld.

De groeilamp
De CLX V1000 full-led groeilamp is samengesteld uit een dimbare verlichtingsunit en een verticaal ventilatiesysteem, waardoor warmte en vocht gelijkmatig verdeeld wordt in een kas. De unit creëert een optimaal microklimaat rond elke plant, veroorzaakt door de regelbare verticale luchtbeweging in combinatie met de regelbare lichtintensiteit. Door de lampen op juiste wijze aan elkaar te koppelen in een totaalsysteem, vormen ze samen een cluster van klimaatcellen. Dat kan bijdragen aan klimaatgelijkheid in de hele kas, zelfs langs de gevels. Het staat daarnaast garant voor aanzienlijke kostenbesparingen.

Voor meer informatie:
Climalux
Zekkenstraat 31
3151 XP Hoek van Holland
Tel: 085 071 1020
info@climalux.nu
www.climalux.nu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.