VS: Groothandel in planten installeert dynamische Leds

Pleasant View Gardens is een plantenkweker uit New Hampshire (VS) en belevert klanten door de gehele Verenigde Staten. Het bedrijf heeft recentelijk de dynamische LED lichtarmaturen van Sollum in gebruik genomen, om daarmee de teelt en kwaliteit van haar planten naar een hoger plan te tillen.

"In de toekomst is flexibiliteit de sleutel tot succes," zegt Mike Goyette, Operations Manager bij Pleasant View Gardens. "We hanteren strenge normen voor consistentie en kwaliteit, en onze klanten verwachten steeds meer diversiteit en kwaliteit. In deze context is de mogelijkheid van Sollum's LED-lichtarmaturen om een onbeperkt aantal lichtrecepten te verwerken, met name het mogelijk maken van verschillende verlichtingsrecepten voor jonge planten en eindproducten, essentieel. Dit geeft ons een enorme operationele flexibiliteit en helpt ons voorbereid te zijn op eventuele veranderingen die onze klanten nodig hebben."

Het team van Sollum Technologies is blij met de samenwerking met Pleasant View Gardens. "Dit partnerschap bevestigt nog eens dat onze technologie een flexibele en betrouwbare oplossing is voor zowel de tuinbouw als de sierteelt en in het bijzonder voor kwekers die één technologie nodig hebben om meerdere gewassen te belichten."

Voor meer informatie:
Sollum Technologies
sollumtechnologies.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.