Amigo Plant introduceert Aloë Medivera

Amigo Plant introduceert de Aloë Medivera, een exclusieve variant van de traditionele Aloë Vera, met betere eigenschappen aangepast voor zowel huishoudelijke als commerciële omstandigheden.

Ontstaan
Amigo Plant heeft in het verleden zelf Aloë Vera geteeld, maar was ontevreden over aspecten zoals de neiging van de plant om snel vlekken te ontwikkelen, onstabiele groei en het ontbreken van een volle pot. Dit leidde tot de beslissing om te stoppen met de traditionele teelt van Aloë Vera en het op te nemen in het eigen veredelingsprogramma. Na een uitgebreid proces dat begon in 2016, kwam in 2019 het eerste prototype van het huidige eindproduct tot bloei.

Het Resultaat: Aloë Medivera versus Standaard Aloë Vera

  • Vorm en Stabiliteit: Waar de standaard Aloë Vera langgerekt en wiebelig kan zijn, staat de MediVera stevig en compact.
  • Transport: De compactheid van Medivera biedt een betere economische belading, wat voordelen biedt in transportefficiëntie.
  • Diversiteit: Terwijl de traditionele Aloë Vera slechts in één uitvoering beschikbaar is, biedt de Medivera diversiteit met varianten zoals Equator (groen), Tropical (bont) en Meridiaan (licht).
  • Lichtbehoeften: In tegenstelling tot de traditionele Aloë Vera, die het beste gedijt in gebieden met veel licht en zon, past Medivera zich gemakkelijk aan de lichtomstandigheden in West-Europa aan.
  • Verpakking: De standaard Aloë Vera wordt meestal in een eenvoudige plastic hoes aangeboden. De Medivera wordt geleverd in een luxe, stevige papieren koker die de plant extra bescherming biedt.

Beschikbaarheid
De exclusieve Aloë Medivera is vanaf deze week in beperkte hoeveelheden beschikbaar bij Waterdrinker in Aalsmeer en MEERgroothandel in Honselersdijk.

Voor meer informatie:
Amigo Plant BV
Jan Glijnisweg 4
1703 RL Heerhugowaard
Tel.: +31 (0)72 571 33 89
www.amigoplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.