Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw product brengt natuurlijke vijanden direct bij bladluis

Koppert introduceert een nieuw product om natuurlijke vijanden van bladluis uit te zetten: het Aphid-BioStation. “We zien dat steeds meer telers biologie inzetten tegen luis, maar in sommige teelten valt het niet mee om de biologie op de juiste plek in het gewas uit te zetten. Het Aphid-BioStation biedt dan een uitkomst, omdat je hem eenvoudig aan de kaspoten of de hijsverwarming kunt hangen en kunt verplaatsen als dat nodig is”, zegt Tom Konijn, consultant sierteelt bij Koppert.

Vorm
De producten kunnen liggend of staand in het station geplaatst worden en eenvoudig weer vervangen worden. Vanwege de vorm van het station zijn de producten beschermd tegen de zon en kunnen niet nat worden, zodat ook de laatste poppen goed kunnen uitkomen. Het Aphid-BioStation heeft verplaatsbare magneten, waardoor het station overal in de kas geplaatst worden aan kaspoten of hijsverwarming. Zo breng je de natuurlijke vijanden van bladluis dichtbij of zelfs tussen het gewas. De insecten zijn direct op de juiste plek en kunnen aan de slag.


Het Aphid-BioStation.

Voor meer informatie:
Koppert
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: +31 (0)10 514 04 44
[email protected]
https://www.koppert.nl

Publicatiedatum: