Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Internationale Dag van de Orchidee

Een ode aan de orchidee

De orchidee staat bekend als de koningin van het plantenrijk – een bijzondere plant die dan ook een eigen dag heeft gekregen. Sinds 2012 vindt jaarlijks op elke eerste donderdag van september de Internationale Dag van de Orchidee plaats, waarop de populaire plant geëerd wordt. Dit jaar valt deze dag op donderdag 7 september. Een goede aanleiding om het over orchideeën te hebben.

Schoonheid die blijft
Orchideeën hebben naast hun stijlvolle karakter, diversiteit en makkelijke verzorging, ook een zeer lange houdbaarheid. Onder de campagneboodschap ‘Schoonheid die blijft’ spelen orchideeënkwekers in op deze kwaliteiten van de plant. De planten bloeien gemakkelijk zes tot acht weken en sommige soorten zelfs maandenlang. Zo kan de consument elk seizoen van haar uiterlijk, geur en kleuren genieten.

Stijlicoon
De orchidee is al decennialang de populairste bloeiende kamerplant. Miljoenen huishoudens wereldwijd zijn versierd met orchideeën. Met meer dan 25.000 soorten is er volop keuze. Met spectaculaire kleuren, opwindende vormen en adembenemende bloemen is de orchidee overduidelijk geen gewone plant. De orchidee geeft meteen allure aan een ruimte en is, tegen elke verwachting in, een zeer gemakkelijke plant.

Promotie kit
Speciaal voor de Internationale Dag van de Orchidee is een promotie kit ontwikkeld in vier talen met promotiematerialen. De press kit bevat informatie, interieurinspiratie, verzorgingstips en video’s. Via de volgende link is de press kit te downloaden:

Download in het Nederlands: https://we.tl/t-KcoPTNsEZw
Download in het Engels: https://we.tl/t-2XbjyqXd7d
Download in het Duits: https://we.tl/t-p7vKnZuEtZ
Download in het Frans: https://we.tl/t-8xAZfIoOEO

Voor meer informatie
Orchids Info
www.orchidsinfo.eu
@Orchidsinfo

Publicatiedatum: