Johan van Lubek vervangt Marcel Boesenach als CFO van Dalsem

Johan van Lubek is als Chief Financial Officer benoemt door Dalsem, een ontwikkelaar van complete, hightech tuinbouwprojecten wereldwijd. Met meer dan twintig jaar ervaring in finance, verandermanagement en het opschalen van ondernemingen, zal Johan de CEO van Dalsem terzijde staan bij de verdere ontwikkeling en groei van de activiteiten van het bedrijf wereldwijd. Dalsem laat weten dat Marcel Boesenach vertrekt als financieel directeur na een loopbaan van 22 jaar. Hij heeft tijdens de overname door COFRA Holding vorig jaar financieel leiding gegeven aan het bedrijf.

Dalsem CEO Melle Kruisdijk: “Het doet mij genoegen om Johan officieel te verwelkomen as de nieuwe CFO van Dalsem nadat hij het team enkele maanden als consultant heeft ondersteund. We hebben ambitieuze plannen om in de komende jaren onze onderneming op te schalen en meer aandacht te besteden aan verduurzaming. Johan zal met zijn uitgebreide internationale ervaring een belangrijke rol spelen bij de transformatie van Dalsem.


Johan van Lubek

Ik wil Marcel graag bedanken voor de vele jaren waarin hij zich voor Dalsem heeft ingezet, in een tijd van snelle verandering. Hij is altijd een hele behulpzame en betrokken collega geweest. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

Johan heeft brede ervaring als CFO van snelgroeiende internationale ondernemingen en heeft tien jaar bij TomTom internationale financiële functies vervuld. Hij is in mei dit jaar als CFO bij Dalsem begonnen.

“Ik vind het geweldig om te komen werken bij Dalsem, terwijl het bedrijf in transitie is en opschaalt”, aldus Johan van Lubek, de nieuwe CFO van Dalsem. “Daarbij bouwt het bedrijf voort op zijn wereldwijde reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar grote, hightech kassen. Gezien de klimaatcrisis en de almaar groeiende wereldbevolking, ben ik ervan overtuigd dat Dalsem een centrale rol kan spelen om de komende jaren een betrouwbare voedselproductie te verzekeren.”

David Levin, Executive Chair van de Sustainable Food Group bij COFRA Holding: “We zetten ons in voor de langetermijngroei van Dalsem. Daaronder valt ook de ontwikkeling van het hogere management. Onder leiderschap van Melle, samen met Johan en het bredere team, maakt Dalsem een transformatie door om grootschalige kassen te kunnen bieden die voldoen aan de vraag van de klant, nu en in de toekomst."

"Hoogwaardige klantenservice en innovatie zijn van cruciaal belang. Dat houdt in dat we gebruikmaken van de allerlaatste technologie en ons nog sterker richten op het verduurzamen van kassen.”

Voor meer informatie:
Dalsem
Tel.: +31 (0) 15 2695800
info@dalsem.nl
www.dalsem.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.