Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bezoek de Orchid Inspiration Days en ontvang een verrassing

Nog twee weken en dan is het zover, dan openen maar liefst elf enthousiaste en gepassioneerde orchideeënspecialisten hun deuren tijdens de Orchid Inspiration Days.

Jouw bezoek wordt beloond
Mede door de maatregelen van de afgelopen jaren, is de Orchid Inspiration Days 2023 te bezoeken op afspraak. Hierdoor kunnen bezoekers hun afspraken bij de verschillende deelnemers op elkaar afstemmen en zijn zij er zeker van dat de kweker écht de tijd voor hen neemt. Om bezoekers te stimuleren om zich aan te melden, ontvangen zij dit jaar voor het eerst een beloning voor hun bezoek. Ieder bedrijf dat álle kwekers tijdens het orchideeënevent bezoekt, krijgt een verrassing. De organisatoren van OID nemen de week na het evenement contact op met de winnende bedrijven, waarna de beloning in ontvangst genomen kan worden.

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden voor hun bezoek aan de Orchid Inspiration Days. De deelnemende kwekers heten je van harte welkom tussen 7 en 16 juni.

Bron: Pull Position 

Publicatiedatum: