Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17 juni

Dozijn kwekers neemt deel aan Open Kwekerijdag Boskoop

Op zaterdag 17 juni 2023 openen verschillende boomkwekers aan de Halve Raak één dag hun deuren voor het publiek om de plantenliefhebber of groenprofessional een kijkje te geven in hun bedrijf, meldt de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC). 


Deelnemers
De deelnemers van de open kwekerijdag zijn:
B. D. Rijnbeek Boomkwekerijen, A&E Maaijen v.o.f. Boomkwekerij, Boot & Dart Boomkwekerijen bv, Boomkwekerij S.C. van der Wilt & Zoon, Boomkwekerij E. van Hevelingen, P.C. J. Stolk & Zonen, B.P. van Echtelt & Zoon V.O.F., Joh. Stolwijk & Zonen Boomkwekerijen BV, INIZO wonen, leer- en werkomgeving en Korver Boomkwekerijen B.V..

KVBC ook present
De KVBC is op twee locaties aanwezig tijdens de Open Kwekerijdag:

  • Met een info stand bij Boot & Dart Boomkwekerijen BV, Halve Raak 7. Hier kunnen bezoekers vragen stellen over het werk van de KVBC. De KVBC vertelt graag over het belang van het onafhankelijk keuren van nieuwe planten.
  • Op het perceel van Arie Rijkaart aan de Halve Raak 54, waar onder meer verschillende cultivars staan van de heesters Spiraea (laagblijvende) en Nandina. Dat is een bijzondere collectie en een bezoekje waard volgens KVBC. 

De Open Kwekerijdag in Boskoop is een evenement voor het hele gezin. Entree en parkeren gratis.

Datum en tijd: zaterdag 17 juni 2023, 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Halve Raak, Boskoop

Informatie: Via www.openkwekerijdag.nl en www.facebook.com/openkwekerijdag is meer informatie over het evenement te vinden. 

Bron: KVBC 

Publicatiedatum: