Netwerkbijeenkomst 'Onderzoek in de Topsector'

Op 4 april 2023 vond de Plantum-netwerkbijeenkomst "Onderzoek in de Topsector" plaats in het Hotel de Werelt in Lunteren. De middag werd geopend door Jaap Bond, boegbeeld van de Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen.

De keynote lezing werd gegeven door Corné Pieterse, winnaar van de Spinozapremie 2022 met zijn onderzoek naar interacties tussen plant en microbioom. Na de presentatie van José Vogelezang over de Topsector-call en een korte koffiepauze volgden de pitches over de zes geselecteerde posters.

Dit was een voorbereiding op de posterpresentaties die daarna plaatsvonden. Tijdens de borrel, met hapjes en drankjes, aangeboden door de Topsector, vonden veel gesprekken tussen wetenschappers en bedrijven plaats.

De oproep van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen voor nieuwe onderzoeksprojecten staat open. Nieuwe projecten kunnen tot uiterlijk 1 september worden ingediend. LET OP: dit is direct na de zomervakantie!

Meer informatie, en de formats voor projectvoorstellen, kan men hier vinden. De oproep is in een eerder Plantumnieuwsbericht aan bod gekomen. 

Bron: Plantum 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.