Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WBE en Eurose and Greens GlobalGAP, Chain of custody gecertificeerd

WBE en Eurose & Greens zijn GlobalGAP Chain of Custody gecertificeerd. De GlobalGAP, Chain of Custody is een certificaat voor alle bedrijven en handelaren die te maken hebben met GlobalGAP gecertificeerde producten.

De GlobalGAP, Chain of Custody volgt producten gedurende het hele proces, van teler tot retailer. Het stelt eisen aan het gebruik van gecertificeerde producten en de juiste scheiding van gecertificeerde en niet-gecertificeerde producten in de verwerkingseenheden. Handelaren, verwerkers en distributeurs kunnen op geloofwaardige wijze aantonen dat zij gecertificeerde producten verkopen, traceerbaarheid aantonen en zichtbaar worden op de GlobalGAP  website.

“We zijn onderdeel van de keten van kweker tot aan consument. Met het Chain of Custody certificaat behoudt het product zijn GlobalGAP status en daarmee voldoen we aan de eisen van de markt", vertelt commercieel manager Gerben Kuivenhoven. "Met de toenemende vraag naar producten met GlobalGAP certificering, biedt het C.o.C. certificaat ons om aan deze vraag te kunnen voldoen. Zo spelen we in op de wensen en behoeftes van onze klanten en kunnen we verder werken aan het opbouwen van relaties met oogpunt op transparantie en verduurzaming.”

Voor meer informatie:
Westland Bloemen Export
Middel Broekweg 29
2675 KB Honselersdijk
T: +31 (0)174 629888
[email protected]
www.wbe-group.com

Publicatiedatum: