Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studenten van Lentiz aan de slag voor Anthurium Info

In samenwerking met Lentiz heeft Anthurium Info lesmateriaal ontwikkeld om studenten van jongs af aan te inspireren en informeren over anthuriums. Want jong geleerd, is oud gedaan.

In maart 2023 heeft het promotiecollectief Anthurium Info in samenwerking met onderwijsgroep Lentiz een schoolproject georganiseerd voor de opleiding ‘Bloem & Design’. Het project omvatte een gastles over marketing, een bezoek aan een anthurium kwekerij en een opdracht. Leerlingen van mbo Westland en Oostland namen deel aan het project.

Bloem & Design is een brede mbo-opleiding op het gebied van bloemsierkunst, vormgeving en design. Gedurende de opleiding leren leerlingen prachtige arrangementen maken en vormgeven, producten verkopen en presenteren.

De leerlingen kregen de opdracht om een arrangement te creëren met anthurium snijbloemen. Vervolgens moesten zij een promotiecampagne voor social media ontwikkelen. De arrangementen en bijbehorende campagnes werden gepresenteerd aan de opdrachtgever, aldus Anthurium Info, en de docenten van de opleiding ‘Bloem & Design’.

De leerlingen werden niet alleen beoordeeld op hun bloemschikvaardigheden, maar ook op hun communicatie- en presentatievaardigheden. Het schoolproject leverde mooie resultaten op, voor zowel Anthurium Info als Lentiz. Bekijk hier de resultaten.

bron: Anthurium Info 

Publicatiedatum: