Registratie voor FlowerTrials 2023 geopend

In week 24 verwelkomt FlowerTrials weer alle sierteeltprofessionals vanuit de hele wereld. Van 13 t/m 16 juni presenteren 60 veredelaars van pot- en perkplanten hun noviteiten, indrukwekkende assortimenten en creatieve concepten. Voor telers geeft FlowerTrials een overzicht van de noviteiten voor het komende seizoen met experten ter plaatse die teelttechnische informatie verstrekken. Voor groothandelaren en retailers is dit evenement de kans bij uitstek om veredelaars te spreken, variëteiten te ontdekken en trends te bekijken en beïnvloeden.

Iedereen die van plan is FlowerTrials te bezoeken, wordt gevraagd zich op voorhand aan te melden via www.flowertrials.com. Eén centrale registratie is voldoende voor alle locaties. Geregistreerde bezoekers ontvangen informatie en nieuwsbrieven met de laatste veredelingsinnovaties. 

Iconisch evenement dankzij openhuisconcept
FlowerTrials blijft het beeld bepalen van de pot- en perkplantenwereld: in 2022 kwamen er bezoekers afkomstig uit 89 landen naar het evenement. Het succes is te danken aan het informele openhuisconcept: veredelaars openen op 29 verschillende locaties hun deuren. Elke FlowerTrials locatie biedt onderdak aan een van de deelnemende bedrijven of een groep exposanten die samen de faciliteiten delen. Alle locaties zijn gegroepeerd in drie geografische gebieden, die een nieuwe naam hebben gekregen om de uitgebreide zones beter te beschrijven. Vanaf dit jaar zijn bezoekers welkom in Regio Midden, Regio Zuid en Regio Duitsland. 

Meilland, Floritec en Walter Blom exposeren voor het eerst
Drie nieuwe deelnemers zijn door de leden geaccepteerd om lid te worden van de organisatie. Het Franse Meilland International, gespecialiseerd in rozenvariëteiten voor tuin en terras, toont zijn assortiment potrozen. Floritec is onderdeel van het toonaangevende Japanse Inochio Seikoen en laat zijn tros-, pot- en bolchrysanten, potcelosia's en potasters zien. Het Nederlandse Walter Blom Plants B.V. presenteert een selectie van zijn indrukwekkende assortiment vaste planten.

bron: FlowerTrials


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.