Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Investering van 11 miljoen euro in nieuwe verpakkingsoplossingen voor de retail

Solidus gaat met nieuwe naam nieuwe groeifase in

Solidus Solutions, leverancier van massief kartonnen verpakkingen, heet vanaf nu Solidus. De nieuwe merkidentiteit valt samen met een nieuwe groeifase van het bedrijf, dat in maart een nieuwe CEO, Rienk Jan van der Kooi, benoemde en eerder dit jaar een investering van 11 miljoen euro aankondigde voor een nieuwe lijn verpakkings-oplossingen. Het bedrijf transformeert al meer dan 150 jaar producten op basis van gerecycled papier in een uitgebreid assortiment van circulaire verpakkingen en massief karton. In 2022 produceerde het bedrijf 375.000 ton massief karton, waarvan bijna 99% geproduceerd werd uit teruggewonnen papier.

Futurline
Solidus heeft vijf kartonfabrieken, 12 productverwerkende bedrijven en 1.500 medewerkers. Onder haar nieuwe merk zet Solidus in op nieuwe groei en marktexpansie. Zo werd onlangs Futurline® gelanceerd, een reeks innovatieve verpakkingsoplossingen voor de retail sector, waaronder skinverpakkingen, MAP (Modified Atmosphere Packaging) en bakjes en schaaltjes. Dankzij een investering van 11 miljoen euro worden deze producten nu al uitgerold in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Het bedrijf ziet ook nieuwe mogelijkheden voor Futurline in het
Midden-Oosten en Afrika, aangezien voedingsbedrijven in die regio's ook op zoek zijn naar duurzamere verpakkingsoplossingen.

Voor meer informatie:
Solidus 
Industrieweg 17
2320 Hoogstraten, Belgi├ź
Tel: +32 33 40 23 54
[email protected] 
www.solidus.com  

Publicatiedatum: