Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tapp wint titel Friese Startup van het Jaar

In Sint Annaparochie werd startup Tapp dinsdagavond bekroond met de titel Friese Startup van het Jaar, als onderdeel van Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. De meerderheid van het publiek gaf haar stem aan de startup.

Voorzitter van Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar Jorrit Volkers reikte de titel uit aan oprichter Niels Postma van Tapp. Naast de titel wint Tapp twee kaarten inclusief verblijf voor Slush, een handelsmissie in Helsinki en tevens het grootste investor en startup evenement van Europa.

Tapp
Tapp maakt papier slim. "Met 'slim' bedoelen we dat we chips, sensoren en geprinte elektronica toevoegen aan papier. Dit papier voegen we vervolgens bij zendingen met bijvoorbeeld groenten, fruit, medicijnen, maar ook bloemen. We bieden daarmee eigenlijk een duurzaam en goedkoper alternatief voor dataloggers. Die apparaatjes worden meestal na één keer gebruik weggegooid, zonde natuurlijk", deelt Niels Postma. 

Niels reageerde trots na de uitslag: "Ik ben blij verrast met de uitslag. Wij weten dat Slush één van de allergrootste investeerdersplatforms is van Europa. Wij zijn op zoek naar investeerders, dus we moeten er eigenlijk wel naartoe. In het publiek zaten allemaal ondernemers die je verder willen helpen en dat blijkt ook wel nu we deze prijs gewonnen hebben, dus we zijn er heel erg blij mee. We gaan nu zo snel mogelijk aan de slag met de groei van Tapp."

Bron: Ondernemend Friesland

Voor meer informatie:
Niels Postma
Tapp.online
Mob: +31(0)6 4194 7785  
np@tapp.online  
www.tapp.online  

Publicatiedatum: