Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Temperatuurloggers cruciaal in bewaken kwaliteit"

De kwaliteit van verse producten in de logistiek heeft een directe invloed op de marktprijzen en temperatuurloggers spelen een steeds belangrijkere rol.  Beijing Guoxinong Biotechnology is een leverancier van temperatuurloggers. Het bedrijf heeft de Metech wegwerp USB-temperatuurlogger op de markt gebracht. Siya, de directeur van het bedrijf, geeft een toelichting op dit product.

"De transportkosten zijn momenteel aanzienlijk lager dan voorheen. Dit heeft de verkoop van onze temperatuurloggers tot op zekere hoogte gestimuleerd. Om beter tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten met betrekking tot temperatuurbewaking in de koelketen hebben wij de Metech wegwerp USB-temperatuurlogger ontwikkeld. De belangrijkste functie van dit apparaat is het registreren van de temperatuurveranderingen van producten in de koelketenlogistiek. Het apparaat heeft een breed scala aan toepassingen. Onze klanten zijn niet alleen importeurs en exporteurs van verse producten , maar ook van diepgevroren producten."

"Onze basistemperatuurlogger heeft een temperatuurbereik van -30°C tot +70°C, een nauwkeurigheid van ±0,5°C en een temperatuurresolutie van 0,01°C. Deze logger heeft een maximale capaciteit van 14.400 records en een registratieperiode van maximaal 120 dagen," vervolgt Siya. "De loggers zijn verpakt in een voedselveilige en waterdichte verpakking. De logger is zeer gebruiksvriendelijk, de klant sluit het apparaat gewoon aan op een computer en het PDF-temperatuurrapport wordt automatisch gegenereerd, zonder software of reader."

Voor meer informatie:
Siya Wang
Beijing Sino-Agricultural Biosciences Co. LTD
siya@unique-fresh.cn