Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Empack en Packaging Innovations 2023 staan in startblokken

Het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations staan op het punt van beginnen in de Brabanthallen in Den Bosch. De vakevents zijn afgetrapt met kickstarts op 5 april, gevolgd door de bekendmaking van de NL Packaging Awards in het Empack theater. Ook zijn de workshops van het Vouwkarton Platform bekend en voor donderdag 6 april is er nog een interactieve workshop/presentatie toegevoegd op het Business Terras van Impact Hub Amsterdam.

De NL Packaging Awards zijn sinds de eerste editie in 2016 een begrip geworden. De awards geven de Nederlandse verpakkings- en designwereld het podium dat deze innovatieve en creatieve sector verdient. De nominaties voor de maar liefst 11 categorieën dit jaar vindt voor het eerst plaats tijdens Empack. De NL Packaging Awards hebben na 3 jaar afwezigheid een iets andere opzet. De verpakkingen die zijn genomineerd voor een NL Packaging Awards worden bekend gemaakt in het Empack Theater in Hal 4 vanaf 10.45 uur. De awardsuitreiking is vervolgens op 26 juni in Laren. In tegenstelling tot andere jaren is de bekendmaking ’s middags. Jort Kelder presenteert de awards ceremony in het Singer Theater, na afloop is er een netwerkborrel.

De workshops van het Vouwkarton Platform zijn afgelopen week bekend gemaakt. Zij hebben een speciale plek op de beursvloer van Packaging Innovations. Bezoekers zijn van harte welkom om bij één van de workshops aan te sluiten, zoals de workshop vouwkarton als alternatief voor plastic, recyclebaar vouwkarton dat geschikt is voor diepvries en oven en jouw merk laten schitteren in het schap.

Verder is er nog een interactieve workshop/presentatie toegevoegd aan het omvangrijke programma van Empack en Packaging Innovations. Op het Business Terras geeft Impact Hub Amsterdam op 6 april een workshop over duurzaamheidsuitdagingen van jouw bedrijf en wordt er gekeken hoe die opgelost kunnen worden met innovatie door middel van strategisch samenwerken.

Als kers op de taart heeft beursorganisator Easyfairs Nederland de beursplattegrond beschikbaar gesteld op de website van beide vakevents. Hierdoor kunnen bezoekers hun beursbezoek nog beter en efficiënter voorbereiden om te kijken welke route zij willen gaan uitstippelen. Ook het volledige programma met alle workshops en presentaties is online te vinden. 

Voor meer informatie:
Empack
www.empack.nl   

Publicatiedatum: