“World Wildlife Day met African Breeze”

Op vrijdag 3 maart is het World Wildlife Day. Een dag waar kweker Vreugdenhil Bulbs & Plants met het merk African Breeze even bij stil wil staan. Deze dag is in het leven geroepen door de Verenigde Naties. De datum is gekozen omdat het de verjaardag is van CITES, een internationale overeenkomst die planten én dieren beschermt. Dit verdrag is ondertekend op 3 maart in 1973, dit jaar dus 50 jaar geleden. Een moment om even stil te staan bij alle wilde dieren en planten ter wereld en de bijdrage die ze leveren aan ons leven en de gezondheid van de planeet.

African Breeze en (wilde) dieren
Dit jaar wordt alweer het vijfde jaar dat de kweker met een deel van de opbrengst van African Breeze producten, een donatie gaat doen aan het Zambian Carnivore Project in Zambia. Het ZCP is een in Zambia geregistreerde non-profitorganisatie, die zich inzet voor het behoud van grote carnivoren en de ecosystemen waarin ze leven.

Het African Breeze assortiment bevat zo’n 7 verschillende potplanten; Ornithogalum dubium, Ensete maurelli, Albuca spiralis, Ornithogalum thyrsoides, Pennisetum, Scilla peruviana en de Scadoxus multiflorus. Daarnaast is de kweker sinds 2022 partner van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, door het ‘adopteren’ van de stokstaartjes. Hiermee dragen ze bij aan het welzijn van de dieren in de dierentuin én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving (Afrika) van de stokstaartjes.

Huisbeurs Vreugdenhil Bulbs & Plants
Vanaf aanstaande dinsdag (7 maart) organiseert de kweker een huisbeurs voor klanten. Hier is o.a. een deel van het African Breeze assortiment te zien en diverse andere seizoensproducten. Het bezoeken van de huisbeurs is op afspraak, zodat er voor iedereen voldoende tijd is om alles te zien en een goed gesprek. Hiervoor kunnen klanten terecht bij het verkoopteam (0174-413811 of sales@vreugdenhilbp.com).

Adres voor de huisbeurs: Monsterseweg 60A, 2691JJ in ’s-Gravenzande (hoofdlocatie)

Voor meer informatie:
African Breeze 
www.africanbreeze.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.