Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ANSU bespaart tientallen procenten op energie met schermen Holland Scherming

Holland Scherming heeft een nieuwe video uitgebracht waarin de samenwerking met een klant in de schijnwerpers wordt gezet. ‘Nauwe samenwerking met onze klanten is vereist om specifieke wensen in kaart te brengen en daarbij de best passende schermoplossing te bieden’, aldus Leon Bekenes, Account Manager bij Holland Scherming. ‘ANSU is een klant waar we al 15 jaar graag over de vloer komen.’


Ed Helderman en Leon Bekenes

Maximale energiebesparing
ANSU, de enige Europese kweker van de exclusieve Vanda orchidee, heeft vorig jaar ter uitbreiding een tomatenkas omgebouwd naar een kas voor orchideeën. Om (nog) duurzamer en energiezuiniger te telen, heeft Holland Scherming in het groene planten gedeelte maar liefst 3 energieschermen geïnstalleerd. Hiermee heeft ANSU het energieverbruik enorm kunnen terugbrengen. Denk aan een besparing van 47% met het eerste scherm, 60% met het tweede scherm en tot 70% met het derde scherm.

Voor meer informatie:
Holland Scherming
Leon Bekenes, Account Manager
[email protected] 
www.hollandscherming.nl

Publicatiedatum: