Hoklartherm presenteert tweetal hobby-minikassen voor terras of balkon

De Duitse kassenspecialist Hoklartherm presenteert twee minikassen voor balkon en terras. Maak kennis met de modellen Terra en Gerno.

Terra: kas met plantenbak
De kweekkas Terra is een plantenbak met daarboven een glazen kas met schuifdeuren. De bak is 60 cm diep en groenten kunnen dus stevig wortelen. Ze worden daardoor sterker en zullen uiteindelijk een rijkere oogst geven. Boven in de kas is plankruimte om bijvoorbeeld kweekpotten en gereedschappen op te bergen. Met de zwenkwielen kun je Terra eenvoudig verrijden naar de gewenste plek. De kas is gemaakt van hoogwaardig aluminium en veiligheidsglas. Afhankelijk van de standplaats kan Terra, indien gewenst, worden voorzien van zonwering om verbranding van de gewassen door te veel zonlicht te voorkomen. Via de ventilatieramen aan de zijkanten kun je het optimale groeiklimaat creëren. De afmeting van Terra is 170 x 90 x 230 cm (l x b x h).

Gerno: kas met kweektafel
Gerno is een kweektafel met daarboven een glazen schuifkap. De tafelhoogte van 80 cm zorgt dat je comfortabel kunt werken. De tafel is 200 cm lang en biedt volop plek voor zaaibakken en -potten. Onder de tafel is volop opbergruimte voor potten, potgrond en gereedschappen. De achterzijde van Gerno is van matglas en beschermt planten tegen te veel zonlicht. Dankzij de zwenkwielen rijd je Gerno eenvoudig naar de gewenste standplaats. De kas is gemaakt van hoogwaardig aluminium en veiligheidsglas. Het optimale groeiklimaat kun je eenvoudig reguleren via de ventilatieramen aan de zijkanten. Het formaat van Gerno is 200 x 70 x 160 (l x b x h).

Verkoopinformatie
Kweekkas Terra is verkrijgbaar vanaf € 1.379.
Kweekkas Gerno is verkrijgbaar vanaf € 1.110.
Meer informatie op www.hoklartherm.de.

Fotocredit: Hoklartherm


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven