Uitnodiging Netwerkbijeenkomst ‘Onderzoek in de Topsector’

Op dinsdag 4 april organiseren Plantum en de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen een netwerkbijeenkomst. 

Er is een kort plenair programma waarin Prof. Corné Pieterse, hoogleraar plant-microbe interacties aan Utrecht University en winnaar van de Spinozapremie 2022, een keynote lecture zal verzorgen.

José Vogelezang (wetenschappelijk directeur TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen) zal een toelichting geven op de Topsector-call die dan zojuist gepubliceerd is.

Aansluitend is er veel gelegenheid om te netwerken met onderzoekers op de Kennismarkt. Hier presenteren onderzoekers hun werk in thematisch ingerichte ‘marktkramen’. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel die u wordt aangeboden door Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

De bijeenkomst start om 13:30 uur (inloop met koffie en thee vanaf 13:00 uur) en duurt (inclusief borrel) tot 17:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel De Werelt in Lunteren. Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. De bijeenkomst staat open voor zowel leden als niet-leden. Als de maximum zaalcapaciteit wordt overschreden behoudt Plantum zich het recht voor om een selectie uit de aanmeldingen te maken.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link, tot uiterlijk 28 maart.

Bron: Plantum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.