Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanmelden voor Orchid Inspiration Days 2024 is nu mogelijk

Over een maand gaat hét zakelijke orchideeënevenement van start, Orchid Inspiration Days. Van 5 t/m 14 juni 2024 openen maar liefst 13 kwekerijen hun deuren en nemen ze de (internationale) vakhandel en eindklant mee in de wondere wereld van de orchidee. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van Orchid Inspiration Days.

Aanmeldingen geopend
De dertien deelnemers halen ieder jaar opnieuw alles uit de kast om hun bezoekers tijdens Orchid Inspiration Days te verrassen en inspireren. Voor de (internationale) vakhandel en eindklant is het de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van productontwikkelingen, noviteiten en concepten. Daarnaast zijn ook innovatie en duurzaamheid thema's die tijdens hét zakelijke orchideeën evenement aan bod komen. Doordat er wordt gewerkt met het inplannen van bezoeken in tijdsblokken van twee uur, zijn bezoekers verzekerd van de onverdeelde aandacht van de deelnemende bedrijven.

Blijk van waardering
Met de toevoeging van twee orchideeënkwekers dit jaar, bestaat Orchid Inspiration Days inmiddels uit maar liefst 13 deelnemers. Ieder met hun eigen type producten, een eigen verhaal en een eigen presentatie. Dat maakt het absoluut de moeite waard om een route uit te stippelen langs alle afzonderlijke bedrijven. Elke kwekerij opent van 5 t/m 14 juni haar deuren. Als blijk van waardering staat de bedrijven die alle deelnemers bezoeken, een mooie verrassing te wachten. De deelnemende bedrijven van dit jaar zijn: Ansu Vanda, De Hoog Orchids, Geest Potplanten, Green BalanZ, Inca Orchids, Lansbergen Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannekoek Orchideeën, Phalaenova, Stolk Flora en The Orchid Growers.

Over Orchid Inspiration Days
Orchid Inspiration Days is uitgegroeid tot hét jaarlijkse orchideeëninspiratie evenement van Nederland. Het richt zich op de internationale vakgerichte klant en brengt de nieuwste variëteiten en productconcepten onder de aandacht. Daarnaast biedt het event volop inspiratie op het gebied van de orchidee. Kijk voor meer informatie op www.orchidinspirationdays.com.

Publicatiedatum: