Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rondje Dutch Springs Trails 2024

Tholen - "Het gaat niet om de kwantiteit aan bezoekers deze dagen, het is juist de kwaliteit ervan." Zoals elk jaar zijn er de Dutch Spring Trails, van oudsher de Pack Trails, waarbij tal aan veredelaars hun deuren openen om de resultaten van hun proeven te delen met klanten. Het bezoek kwam van de uiterste hoeken der aarde om de proeven van, met name, de voorjaarsbloeiers te bezichtigen. Gewapend met camera en notitieblok gingen wij de diverse proeven af om verslag te doen.

Met de klok mee: Amelie Merschmann, Global Product Manager van Benary met de Non Stop Joy Mocca. Carola Mantel – van Rijnsoever en René Knijn van Hem Genetics met de Shake. Viktoriia Taranenko van Prudac met de Tiny Tempations Orange. Hylke Kroon, Account- en Productmanager bij Takii, met de Trilogy Red Gen 2.

Klik hier voor de fotoreportage

Samen met Takii en MNP uit het Aalsmeerse, presenteerden Syngenta Flowers/Floranova, Hem Genetics, ABZ Seeds, Prudac en PanAmerican Seed het assortiment in een min of meer (door FleuroSelect) gecoördineerd verband.

Een ander verschil met de FlowerTrials, die over een maand gehouden wordt en waaraan praktisch alle grote sierteeltveredelaars deelnemen, is dat hier het element 'show' een minder prominente rol speelt. De nadruk ligt meer op proeven en vergelijken, op de productie en het 'eerlijk' vergelijken met de genetica van de concurrent. Dat maakt ook dat de trials, hoewel openbaar, echter vooral op afspraak worden bezocht.