Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuindersmentaliteit helpt voetbaltalent bij Ajax

"Mentaal ben ik altijd sterk geweest, mede dankzij het advies van mensen die dicht bij me staan." Dat zegt Mylo van der Lans. De centrale verdediger is aanvoerder van Ajax O16 en zoon van een tomatenteler. Hij prijst zijn vader. "Hij heeft een eigen bedrijf en als ik zie hoe hard hij werkt, dat een voorbeeld voor mij. Om half zeven de deur uit en om zes uur thuiskomen, dan heb ik niks te klagen."

De ouders van Van der Lans hebben al jaren een eigen tomatenbedrijf in 's-Gravenzande. "In de vakanties hielp ik ze soms. Nu hoef ik dat niet meer en mag ik me focussen op school en Ajax." Toch schiet hij zijn ouders soms alsnog te hulp als het uitkomt. "Dan help ik met tomaten plukken en onder dieven." Of hij ooit na heeft gedacht om het bedrijf over te nemen? "Nee, dat is niks voor mij. Ik heb niks met die branche", lacht hij in het interview op de website van Ajax dat hier volledig is te lezen

Publicatiedatum: