Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw WKK-concept op de markt

LouwSon Energy lanceert een nieuw WKK-concept: de Energy+ Alliance (E+A). Met een totaalpakket voor de gehele motorenmarkt, WKK’s en innovatieve oplossingen voor energieopwekking zal E+A telers en eigenaren van tuinbouwbedrijven helpen om on-site warmte en energie sneller en efficiënter te genereren, plus CO2-bemesting om de groei van gewassen en planten te versnellen.

Meer vermogen, sneller
Het concept van de Energy+ Alliance is het bieden van een end-to-end WKK aanbod door zeven Europese innovatie-bedrijven op het gebied van motoren en WKK’s samen te brengen: LouwSon Energy, Gen-C, Motortech, RS Motor, Re-Power, CM Commissioning en LS Parts. 

Elk bedrijf levert één cruciaal onderdeel in de WKK-ketting van service tot elektronica. Door hun specialismen te combineren, kunnen klanten snel toegang krijgen tot een compleet pakket van probleemoplossing op afstand, evenals nieuwe, gereviseerde en huursets.   

Ondersteuning van de volgende generatie WKK’s  
“De Energy+ Alliance is een logische ontwikkeling van de bestaande partnerschappen tussen onze bedrijven, deze is ontstaan en gegroeid in de vijf jaar dat we al samen werken,” legt Roland Louwsma, Managing Director van LouwSon Energy en oprichter van de Energy+ Alliance uit.

“Telers en eigenaren van tuinbouwbedrijven kunnen profiteren van onze gecombineerde ervaring en expertise, erop kunnen vertrouwen dat hun energieoplossing snel, slim, efficiënt en CO2-besparend zal zijn, waardoor ze hun energierekeningen kunnen verlagen, eventuele extra elektriciteit aan het net kunnen leveren en de groei van product kunnen bevorderen door warmte en CO2.”LouwSon Energy is te vinden op HortiContact is stand stand L139. 

Voor meer informatie:
LouwSon
Hege Wier 3A
8771 RN Nijland
Tel.: +31 (0)515 72 70 70
[email protected]
www.louwsonenergy.com 

Publicatiedatum: