Eerste Dracaena opgezet in nieuwe locatie Luiten Kwekerij

Tholen - De eerste Deremensis potmaat 17cm en Dracaena in potmaat 12 cm, 17 cm en 24 staan inmiddels op de tuin van Luiten Kwekerij in Pijnacker. Samen met de Yucca worden deze producten zo dadelijk gekweekt op 1,7 hectare.

De Dracaena wordt uitgeleverd in de bekende taupe potten. Ook de Yucca's zullen op den duur in de taupe potten worden uitgeleverd. Hierdoor creëert de kweker diverse lijnen in taupe potten, waardoor ook mixen kunnen worden aangeboden.  

"Wij verwachten komend jaar meer structuur te krijgen in het aanbod Yucca, omdat de aanvoer uit Midden-Amerika weer op goed niveau is”, vertelt de kweker Sander Kerklaan. "Door de grote vraag van afgelopen jaren en in combinatie met de matige beschikbaarheid was dit niet altijd het geval."

Op de nieuwe locatie aan de Lange Campen 13 worden vrijdag de eerst planten uit Italië en Spanje gelost. Het Mediterrane assortiment zal daar de komende weken worden uitgebreid, waarna de overige planten vanaf De Hoefslag zullen worden verhuisd. Vanaf begin maart hoopt men volledig operationeel te zijn op de nieuwe locatie.

Voor meer informatie:
Luiten Kwekerij
Hoefslag 2A
2641 ZZ Pijnacker
Tel.: +31 (0)10 521 36 43
jeroen@luitenkwekerij.nl
www.luitenkwekerij.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven