Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vollebregt-Barten viert 45-jarig bestaan

Vollebregt-Barten, de glastuinbouwmakelaars en adviseurs, uit Honselersdijk bestaat vandaag precies 45 jaar. In 1978 is het bedrijf op 4 januari opgericht door de voormalige eigenaren Kees Vollebregt en Jan Barten.

Alhoewel zij niet meer actief werkzaam zijn in het bedrijf, heeft Vollebregt-Barten altijd deze naam behouden. Vollebregt-Barten is een begrip in Nederland als het gaat om glastuinbouw en vastgoed in het ruimste zin van het woord. Vollebregt-Barten bestaat op dit moment uit een enthousiast team van 4 gedreven vastgoedadviseurs met ieder hun specialiteit. Zij worden daarbij ondersteund door 3 personen op de binnendienst.

Bob van Bruggen, Daan van Winden, Willem de Bruijn en Ard van der Hoeven

Vollebregt-Barten houdt zich bezig met ieder vraagstuk als het gaat om glastuinbouwvastgoed, waaronder aan- en verkoop, taxaties, reconstructie, onteigening, fiscaal/financieel en advies.

Via deze weg wil Vollebregt Barten alle relaties hartelijk bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. "We gaan met veel enthousiasme en vertrouwen op naar de 50 jaar."

Voor meer informatie:
Vollebregt-Barten
Poeldijksepad 5
2675 CL Honselersdijk
Tel.: +31 (0)174 63 11 31
info@volbar.nl 
www.volbar.nl 

Publicatiedatum: