Vollebregt-Barten viert 45-jarig bestaan

Vollebregt-Barten, de glastuinbouwmakelaars en adviseurs, uit Honselersdijk bestaat vandaag precies 45 jaar. In 1978 is het bedrijf op 4 januari opgericht door de voormalige eigenaren Kees Vollebregt en Jan Barten.

Alhoewel zij niet meer actief werkzaam zijn in het bedrijf, heeft Vollebregt-Barten altijd deze naam behouden. Vollebregt-Barten is een begrip in Nederland als het gaat om glastuinbouw en vastgoed in het ruimste zin van het woord. Vollebregt-Barten bestaat op dit moment uit een enthousiast team van 4 gedreven vastgoedadviseurs met ieder hun specialiteit. Zij worden daarbij ondersteund door 3 personen op de binnendienst.

Bob van Bruggen, Daan van Winden, Willem de Bruijn en Ard van der Hoeven

Vollebregt-Barten houdt zich bezig met ieder vraagstuk als het gaat om glastuinbouwvastgoed, waaronder aan- en verkoop, taxaties, reconstructie, onteigening, fiscaal/financieel en advies.

Via deze weg wil Vollebregt Barten alle relaties hartelijk bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. "We gaan met veel enthousiasme en vertrouwen op naar de 50 jaar."

Voor meer informatie:
Vollebregt-Barten
Poeldijksepad 5
2675 CL Honselersdijk
Tel.: +31 (0)174 63 11 31
info@volbar.nl 
www.volbar.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven