Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Op naar 100 jaar Aphrodite Orchidee

Op 28 november heeft Aphrodite Orchidee het land en de kwekerij in Rozenburg (NH) verkocht aan het Rotterdamse vastgoedbedrijf DHG. De kwekerij wordt nu teruggehuurd. De financiƫle positie werd door de verkoop verbeterd, omdat de bank geheel kon worden afgelost. In onderstaande blikken de neven Van Weerdenburg terug en vooruit.

5 neven Van Weerdenburg, samen eigenaar van Aphrodite Orchidee

"Wij hebben het volste vertrouwen erin dat we de komende jaren op een gezonde manier de markt van Phalaenopsis op een duurzame manier verder kunnen beleveren. De strategie die we inzetten zal zich focussen op het verzwaren van de kwaliteit. Dat betekent: meer takken per plant en het kweken van betere wortels die leiden tot nog beter houdbare planten.

"Onze klanten tot tevredenheid blijven leveren, ook als we verhuizen naar een andere locatie, dat is onze uitdaging. Bovendien zien we het als een grote uitdaging om ons bedrijf in 2034 honderd(!) jaar te laten bestaan. We hopen dit feest met 3 of, wie weet, 4 generaties Van Weerdenburg te kunnen vieren. Komende jaar zullen we verder onderzoeken welke kansen er bestaan om onze bedrijfsactiviteiten door te kunnen zetten op een nieuwe locatie."

Voor meer informatie:
Aphrodite Orchidee
http://aphrodite-orchidee.com/

Publicatiedatum: