Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amevo presenteert nieuwe biologisch afbreekbare Driestokklem

Amevo B.V. uit Dronten introduceert een nieuwe Driestokklem. Deze wordt toegepast voor het samenhouden van drie bamboestokken in bijvoorbeeld klimplanten en plukgroente.

Vertegenwoordiger Mart Arkink van Amevo geeft aan dat de nieuwe Driestokklem met name is ontwikkeld voor enkele klanten van Amevo die op zoek waren naar een snellere en betere methode om drie bamboestokken bij elkaar te houden. “Dat is met de nieuwe klem uitermate goed gelukt” aldus Arkink. “Door de toegang van de stokken te optimaliseren werkt deze Driestokklem een stuk sneller dan de bestaande klem. En door de uitsparingen in de ring, blijven de stokken nu ook veel beter gefixeerd dan bij het oude model” vertelt Arkink verder.

“Ook was er vraag naar een biologisch afbreekbare variant en dit hebben we gelijk meegenomen in dit nieuwe model. De nieuwe  Driestokklem is zowel in PP als in biologisch afbreekbaar materiaal te verkrijgen”.

 

Voor meer informatie:
Amevo
De Amer 22
8253 RC Dronten
T: +31 321 38 7788
E: info@amevo.nl
www.amevo.nl

Publicatiedatum: